Barion Pixel
Esküvő Lépésről-Lépésre
Esküvő Lépésről-Lépésre

A szerzőről

Dr. Rátkai Tímea több, mint két évtizede foglalkozik esküvőszervezéssel, háta mögött több száz esküvővel hitvallása a következő:

Mint minden pár, minden esküvő más és más. A szervező feladata, hogy a megrendelői álmait valósítsa meg, képviselje érdekeiket, és a háttérben irányítsa az eseményeket a Nagy Napon úgy, hogy az ifjú pár felhőtlenül szórakozhasson. Ennél nem is kell szebb feladat!

Évek óta oktatja a jövő esküvőszervezőit, a hazánkban tevékenykedő esküvőszervezők közül a legtöbben az általa tartott képzés elvégzése után kezdték el felépíteni saját esküvőszervező vállalkozásukat. Büszke sikereikre és szívügyének érzi a folyamatos mentorálásukat.

Régi álmát valósította meg a könyv megírásával, mellyel elsődleges célja azoknak segíteni, akik szervező nélkül, önmaguk vágnak bele az előkészületekbe. Több száz esküvő megszervezése során összegyűjtött tapasztalatait megosztva segíti lépésről-lépésre az olvasókat, hogy elkerüljék a lehetséges buktatókat, megismerjék az aktuális trendeket és stresszmentesen, élvezettel szervezzék meg álomesküvőjüket.